Personvernerklæring Midt-Norge 110-sentral IKS

  1.      Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger, informasjon og vurderinger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Herunder går navn, bosted, telefonnummer, e-post og IP-adresser. All innsamling, registrering, lagring og utlevering av disse opplysningen faller under «behandling av personopplysninger» som er underlag personopplysningsloven. 

  1. Hvem ivaretar personopplysningene?

De som behandler personopplysningene, databehandlere har et ansvar for at opplysningene behandles i henhold til gjeldende regler. General Data Protection Regulation (GDPR) gjelder for alle land i Europa. Når våre tjenester benyttes enten, via web, telefon, eller e-post så er det Midt-Norge 110-sentral IKS som er behandlingsansvarlig.

  1. Hva slags personopplysninger samler vi inn eller er i besittelse av?

På vår nettside www.mn110.no er det begrenset med personopplysninger, siden benytter ikke Cookies, det er heller ingen mulighet av utfylling av webbaserte skjemaer. Kun generell kontaktinformasjon for kunder og publikum. En del av siden er skjermet med innlogging. Benytter du denne tjenesten forekommer det opplysninger relatert til aktivitet på nettsiden.

  1. Hva bruker vi opplysningen til?

Opplysningene som er på nettsiden i forbindelse med innlogging, brukes ikke til noe videre analyse etc.

  1. Hvem deler vi opplysningene med?

Opplysninger relatert til denne nettsiden, deles ikke med tredje part.

  1. Hvordan kan du administrere, rette eller slette opplysninger?

Man kan kontakt oss, dersom man ønsker at opplysninger skal slettes. Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er innenfor de lovpålagte pliktene vi har. Har vi uriktige opplysning, vil disse endres når vi blir gjort oppmerksomme på det.

  1. Barns personvern

Vi samler ikke inn opplysninger om barn. Men det kan forekomme i hendelser og telefonsamtaler. Hvis barn under 16 år har gitt oss personopplysninger i andre sammenhenger, vil vi slettes disse så snart vi blir oppmerksomme på forholdet.

  1. Gjennomføring av endringer

Vi vil med jevne mellomrom føre en revidering av denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer.

  1. Kontaktinformasjon Midt-Norge 110-sentral IKS

Ved spørsmål rundt vår behandling av personvernopplysninger, selve personvernerklæringen eller innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utarbeidet 1.juli 2018